Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Двоє загинули, четверо в реанімації - наслідки ДТП у Стрию

Як повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 5 жовтня, близько другої години ночі на вулиці Львівській у Стрию.
Фото надане відділом комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Шкода Октавія», 23-річний мешканець міста Стрий, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та зіткнувся з електроопорою. Від удару електроопора впала на автомобіль.

Під час ДТП у салоні «Шкоди» окрім водія перебували троє пасажирів, усі місцеві мешканці. Двоє з них, віком 30 та 31 рік, від отриманих травм померли на місці події, ще один, 26-річний, перебуває у реанімації.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

Водій «Октавії» затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Також медики встановлюють чи перебував чоловік за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ