Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Андрій Тодощук: «Євробуд-КМ» повинен фінішувати у призерах

Літній чемпіонат Львова з міні-футболу, що проходить під егідою Асоціації футзалу Львівщини, набирає своїх обертів. Зіграно три тури першості, однак уся боротьба за медалі лише розпочинається. Одним із потенційних претендентів на медалі у цьогорічній першості є «Євробуд-КМ».

Це об’єднаний колектив, який складається із неодноразових учасників змагань АФЛ  - «Меркурія» та «Кордону».  Про те як відбулося злиття цих двох команд, завдання на сезон новоствореної команди  і не лише в інтерв’ю розповів президент команди Андрій Тодощук.

- Як виникла ідея об’єднати дві команди «Меркурій» та «Кордон» і за яких умов це відбулося?

-Так склалися обставини, що через брак кадрових ресурсів обидві команди не змогли заявитися на літній чемпіонат. Було прийнято рішення об’єднати дві команди й, таким чином, створити  одну конкурентоспроможну, яка на даний час  виступає у літньому чемпіонаті Львова, що проходить під егідою Асоціації футзалу Львівщини. 

- Проект «Євробуд-КМ» одноразовий?

-Сподіваюся, що ні.  Є надія, що й в наступних змаганнях ця компанія, якій висловлюю велику подяку за фінансову підтримку, також буде спонсором нашої команди.

- На даний час команда зіграла три тури. Стартом задоволені?

-Не зовсім, адже вдалося здобути лише чотири очки з дев’яти можливих. Проте такий старт пов’язаний із багатьма причинами. Команда лише сформувалася та й ряд ключових гравців не зіграли в цих матчах.  Якщо аналізувати матчі, то вже у першому турі об’єднана команда зіграла з головним фаворитом змагань «Галицькою Здобою», у якій грає ряд професіоналів на чолі з Сергієм Тригубцем. Фактично ми потрапили під «каток».

У другому матчі втратили перемогу в матчі зі «Здвигом» і лише в третьому турі була здобута така бажана перемога над «Спільнотою». Буду сподіватися, що в наступних матчах наша команда буде лише перемагати.

- Які завдання поставлені перед командою «Євробуд-КМ» у літньому чемпіонаті Львова?

-Звісно, що головному фавориту змагань  «Галицькій Здобі» протистояти буде важко, а от з рештою команд можна боротися. Тому, завдання на сезон – потрапити у трійку призерів. 

- Ваші побажання учасникам змагань та його організаторам?

-Хочеться щоб у місті був один єдиний офіційний чемпіонат, а учасникам отримувати задоволення від гри під назвою футзал.

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ