Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Маркіян Івашко – найкращий спортсмен Львівщини у жовтні

Щомісячне голосування членів виконкому відділення НОК України у Львівській області та членів колегії управління молоді та спорту облдержадміністрації визначило кращим спортсменом Львівщини за підсумками жовтня 2013 року заслуженого майстра спорту зі стрільби з лука Маркіяна Івашка, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Це визнання Маркіян Івашко здобув завдяки успішному виступу на 47 чемпіонаті світу зі стрільби з лука, який завершився 6 жовтня 2013 року у м. Белек, Анталія (Туреччина).

В командних змаганнях серед чоловіків в складі збірної України Маркіян Івашко посів  VІ місце, а в особистому заліку завершив змагання на ІХ місці. Тренер М.Івашка – Заслужений тренер України  Віктор Міненко.

Цьогоріч у світовому чемпіонаті взяли участь 441 кращих лучника, серед яких 261 атлет (олімпійський лук) та 180 атлетів (блочний лук), які представляють 69 країну світу.

Довідка.

Івашко Маркіян Володимирович 

Член національної збірної команди України зі стрільби з лука.

Спортивне звання: ЗМС

Дата народження: 20 червня 1979 р.

Вид зброї: олімпійський лук

Спортивне товариство, організація: “Динамо”/ ФСТ «Україна», Львівська школа вищої спортивної майстерності.

Освіта: вища, Львівський державний інститут фізичної культури, спеціальність – олімпійський та професійний спорт.

Спортивні досягнення: багаторазовий чемпіон України, багаторазовий чемпіон та призер чемпіонатів Європи, багаторазовий призер чемпіонатів світу, учасник ХХІХ Олімпійських ігор в Пекіні (ІV місце), неодноразовий призер етапів Кубку світу, багаторазовий переможець міжнародних змагань Гран-Прі зі стрільби з лука.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ