Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

На подвір'ї будинку Садового вибухнула граната

фото - zaxid.net
фото - zaxid.net
фото - zaxid.net
фото - zaxid.net
фото - zaxid.net
фото - zaxid.net
1/3
Сьогодні о 22.50 на подвір'ї міського голови Львова Андрія Садового вибухнула граната. Метальника затримали. Повідомили Гал-інфо в ГУ МВСУ у Львівській області.

Приблизно о 22.50 від працівників міліції, які охороняють будинок міського голови Львова Андрія Садового, поступила інформація, що невідомий жбурнув гранату на подвір'я. Граната вибухнула між стіною будинку і баком біля стіни. Від вибуху гранати жертв немає.

Метальника гранати одразу вдалося затримати.

На місце події приїхав начальник обласної міліції Дмитро Загарія, керівництво Львівського СБУ, голова Львівської ОДА Олег Синютка та працівники оперативних служб, зокрема керівництво Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

З неофіційних джерел стало відомо, що на місці подій вже знайшли чеку від гранати. В нападника в рюкзаку також виявили три гранати і тротилову шашку.

В цей час нападник закутий в кайданках лежить на землі в оточенні оперативників. Це молодий чоловік віком до 30 років. На ньому вдягнений власний наплічник. Чекають на приїзд вибухотехніків.

Нагадаємо, що будинок Садового вже двічі обстрілювали з гранатометів.

Як стало відомо Гал-інфо, на місці події перебуває Андрій Садовий, який саме повернувся з готелю "Дністер", де з 19 до 22 години він зустрічався з депутатами "Самопомочі", на якій зокрема обговорювалася стратегія боротьби в другому турі виборів міського голови Львова.

Як щойно стало відомо Гал-інфо, нападником виявився Олександр Ярославович Ж., у нього вилучено посвідчення учасника бойових дій. За неперевіреною інформацією, він воював в батальйоні "Айдар".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ