Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові напали зі зброєю на бригаду «Львівобленерго»

Працівник міліції напав не бригаду «Львівобленерго», яка прибула усунути самовільне підключення до мережі. Інцидент стався 8 вересня на вулиці Мулярській у Львові, повідомили у Відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».

Ось як описують інцидент самі енергетики:

«8 вересня 2015 року працівники оперативно-виїзної бригади енергонагляду ПАТ «Львівобленерго» отримали завдання на повторне відключення споживача Емерлін М.Й., який проживає за адресою м.Львів, вул.Мулярська,9/2 у зв’язку з порушеннями «Правил користування електричною енергією для населення» — це недопуск працівників ПАТ «Львівобленерго» до приладу обліку, неоплата за спожиту електроенергію та самовільне підключення (попереднє відключення від електромережі було здійснено 06 червня           2013 року).   

Бригада, прибувши на місце виконання завдання, приступила до огляду електрощитка і виявила, що квартира самовільно підключена знову до електромережі.       

Після виконання робіт з відключення з квартири №2, де проживає споживач       Емерлін М.Й., вибіг чоловік у камуфляжному одязі з предметом, схожим на пістолет, та почав завдавати удари працівникам Товариства руками та ногами, тримаючи їх почергово «на прицілі» та погрожуючи застосувати зброю. На поясі у нього знаходилась портативна радіостанція, з якої лунали позивні та викликались наряди поліції за адресами міста Львова.

Одному з енергетиків вдалось вирватись від нападника, вибігти на вулицю і набрати лінію «102». 

На місце події прибули наряди міліції та поліції. Представникам правоохоронних органів нападник представився працівником правоохоронних органів. Заяву про подію нападник — громадянин Гончарук А.Я. — написав на місці інциденту, при наявності зброї і радіостанції.      

Потерпілі працівники ПАТ «Львівобленерго» зі слідчо-оперативною групою поїхали у Галицький райвідділ ЛМУ МВС, де кожен з них написав заяви з роз’ясненням ситуації, яка мала місце за адресою м. Львів, вул.Мулярська,9/2, при виконанні ними виробничих завдань.

ПАТ «Львівобленерго» звернулось до начальника ГУ МВС України у Львівській області Дмитра Загарії, начальника управління ВБ у Львівській області МВС України Любомира Родинюка та прокурора Львівської області Романа Федика забезпечити оперативно всебічне та об’єктивне розслідування по факту неправомірних дій щодо працівників Товариства під час виконання ними своїх обов’язків та повідомити ПАТ «Львівобленерго» про результати розслідування».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ