Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

В Алієва і Шацьких завершилися контракти з «Рухом»

У колишніх гравців київського «Динамо» Олександра Алієва та Максима Шацьких завершився термін угоди з винниківським «Рухом». Термін угоди обох футболістів був розрахований до завершення 2015 року.

Президент клубу Григорій Козловський в коментарі журналісту Гал-інфо не дав чіткої відповіді, чи залишуться Алієв і Шацьких в команді, але не приховував задоволення від того, що ці футболісти грали у чемпіонаті Львівської області і допомогли у Винниках як і прославити клуб, так і вчетверте поспіль виграти чемпіонат обласної Прем’єр-ліги.

«Запросивши цих гравців, ми переслідували завдання повернути людей на футбольні поля, - каже Григорій Козловський. - У нас уже сформувалася певна традиція, коли люди на футбол почали ходити сім’ями. Алієв та Шацьких – зіркові та неординарні футболісти, які притягували людей до себе. Багато людей приходили на них дивитися не тільки у Винниках, а й на виїзних матчах. На рівні області на трибунах були аншлаги.

Наразі ми спілкуємося з цими гравцями, дружимо. Спілкуватися з цими гравцями – одне задоволення. Чи залишаться вони у команді? Усе скоро дізнаєтеся. Втім, скажу таке: нині стратегія така, що ми готуємося до другої ліги, будемо омолоджувати склад. Перші три місяці будемо награвати молодь, хочемо розуміти, наскільки вона буде готовою до матчів другої ліги», - сказав Григорій Козловський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ