Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Євро-2012 посилено охоронятиме 22 тисячі міліціонерів

Під час проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу українська міліція працюватиме в посиленому режимі. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Ракушняк, повідомив Укрінформ.

«У містах, які прийматимуть Євро-2012, особовий склад міліції буде працювати в цілодобовому посиленому режимі», - зазначив пан Ратушняк. Він уточнив, що в дні проведення матчів правопорядок будуть забезпечувати 22 тисячі працівників органів внутрішніх справ, причому 11 тисяч з них будуть нести службу поза територіями стадіонів. «Це офіційно певні цифри, ми повинні їх дотримуватися», - заявив заступник міністра.

За його словами, для охорони громадського порядку під час Євро-2012 найбільше будуть задіяні працівники патрульної служби, ДАІ, дільничні інспектори міліції, бійці Державної служби охорони і спецпідрозділу «Беркут». Залучатимуться також додаткові сили з інших регіонів.

Нагадаємо, до Євро-2012 англійську мову уже вивчили 11 тисяч українських міліціонерів та ще 17 тисяч правоохоронців продовжують навчання.

 «Україна-2012»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ