Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові на вул. Зеленій облаштують велопішохідні переходи

На вул. Зеленій біля АС-5 з’являться два велопішохідні переходи. Таке рішення напередодні затвердила міська комісія з безпеки дорожнього руху. Переходи будуть відповідати стандартам доступності. Про це повідомили у Сихівській районній адміністрації.
Фото: ілюстративне

«Нові велопішохідні переходи сполучать великі точки притягання – автостанцію на вул. Зеленій та торговий центр, що на вул. Пасічній. Всі переходи будуть доступні для маломобільних груп населення: окрім розмітки та знаків, тут буде пониження бордюрів та тактильна плитка», -  розповів керівник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Іван Залуцький.

Він уточнив, що перш ніж узятися до робіт, необхідно розробити та погодити в патрульній поліції відповідну схему організації дорожнього руху. Ця схема має врахувати і продовження в майбутньому веломережі та облаштування велопішохідного переходу на вул. Луганській.

«Зараз веломережа закінчується перед кільцем на вул. Зеленій. Відтак, ми ставитимемо технічне завдання, аби проєктант запроєктував і продовження тут велосипедної мережі», - додав Іван Залуцький.

Нагадаємо, нові пішохідні переходи також облаштують у Рясне на вул. Шевченка та на перехресті вулиць Пасічна – Пирогівка.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ