Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Затриманий СБУ є одним з головних редакторів інтернет-видання Стрия

Фото: Прес-центр СБ України.
Фото: Прес-центр СБ України.
Фото: Прес-центр СБ України.
Фото: Прес-центр СБ України.
1/2
Як стало відомо Гал-інфо з власних джерел, учора, 12 червня, співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією та прокуратурою викрили на вимаганні хабара одного з головних редакторів інтернет-видання м. Стрий.

Затримання відбулося учора, 12 червня, неподалік приміщення Львівської ОДА, одразу після засідання громадської ради при Львівській ОДА.

Як стало відомо Гал-інфо, затриманим виявися Володимир Ліпчанський. На його сторінці у соціальній мережі Фейсбук вказано, що він є головним редактором інформаційного вісника «Депеша» та очолює громадську організацію «Журналістське розслідування і правова допомога».

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, суму в гривневому еквіваленті головний редактор отримав на банківську картку, після чого повідомив посадовцю, що підготовку матеріалу «замовили» конкуренти для його звільнення з посади.

Співробітники спецслужби затримали головного редактора, згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, після засідання ради громадської організації.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ