Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Мирон Маркевич: «Усі команди проти нас налаштовуються дуже серйозно»

Наставник львівських «Карпат» поділився своїми враження про три домашні матчі його підопічних та про підготовку команди до гри з «Лівим берегом»

Мироне Богдановичу, «Карпати» перші три гри в «чемпіонські» групі Першої ліги провели на рідному стадіоні і здобули максимум очок. Ви задоволенні грою команди?

Я задоволений тим, що взяли максимум очок, але вони нам далися не просто. Довелося докласти чимало зусиль, щоб здолати суперників. Якщо поглянути на якість гри, то звичайно я хотів би кращого від своїх футболістів. На тренуваннях у них усе виходить, а під час офіційних матчів є певні помилки над якими, ще потрібно працювати. Якщо взяти конкретно по матчах, то з «Полтавою» хлопці проявили характер і в меншості зуміли забити переможний гол. Матч з «Вікторією» був кращим в усіх аспектах гри, але бракувало кращої реалізації. Добре, що на початку гри Ян Костенко зумів забити. Гра проти «Маріуполя» розпочалася не так, як ми планували. Пропустили швидкий гол, але знову хлопці, що треба проявляти і майстерність, і характер. І на перерву пішли перемагаючи 2:1, а по перерві реалізували ще один момент і перемогли 3:1.

Чи очікували, що кожний матч буде таким важким?

На цьому етапі немає прохідних матчів, тому налаштовуємо команду на важку матчі. Також відмічу, що усі команди проти нас налаштовуються дуже серйозно.

У грі проти «Маріуполя» дебютував вихованець карпатської академії Олександр Фетько. Ви задоволенні його грою?

Ми довірили йому місце в основному складі і він зіграв непогано, як для дебютанта. Ми уважно спостерігаємо за усіма нашими вихованцями, які грають за другу команду в Другій лізі.

Уже в п’ятницю на вас очікує виїзна гра проти команди «Лівий берег». Як команда готується до цього протистояння?

Після гри з «Маріуполем» наша команда мала день на відновлення та день відпочинку, а далі за наміченим планом. Усі тренуються з великим бажанням, адже розуміють, що наступні гри нас дуже важливі у турнірному плані.

Що можете сказати про суперника?

Про неї можуть сказати результати, адже «Лівий берег» здобув три перемоги у трьох матчах. Слід відзначити хорошу результативність у перших двох матчах. Хороша молода команда.

Чи усі футболісти «Карпат» будуть готові до гри?

Це наша мрія, щоб лазарет команди був порожнім, але цього наразі немає. Готується за індивідуальною програмою Тимофій Сухар, а Андрію Булезі тиждень тому була зроблена операція. Після дискваліфікації повертається Костенко.

Якщо поглянути на турнірну таблицю, то на вашу думку усе закономірно?

Відверто не дуже туди спрямовую погляд. Просимо футболістів теж менше туди дивитися. Але зазначу, що чемпіонат цікавий і усі матчі проходять у цікавій боротьбі.

Повернення уболівальників на трибуна відчувається?

Звичайно. Я говорив на пресконференції після матчу з «Полтавою», що наша перемога це п’ятдесят відсотків заслуга уболівальників. І в грі проти «Маріуполя», коли ми поступалися 0:1 наші прихильники нас потужно підтримували. Нам ця підтримка на трибунах дуже важлива.

Павло Пилипчук

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ