Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Південна Корея передала піротехнікам ДСНС сотню нових кросоверів

Українські надзвичайники отримали від південнокорейського уряду 100 автомобілів, які будуть використовуватися у піротехнічних підрозділах ДСНС.

Фото: МВС

Про це повідомила пресслужба МВС. 

Заступник міністра внутрішніх справ України Богдан Драп’ятий подякував народу Республіки Корея за допомогу, яку надають Україні:

«Всі наші працівники, весь український народ докладає всіх зусиль, щоб якомога швидше здобути перемогу нашої держави. І тут ми не самі, ми з вами з міжнародними партнерами. Дякуємо за цю підтримку, яку надає те ви та весь світ нашій державі». 

Після церемонії передачі транспорту корейська делегація оглянула «Пункт незламності» та пошкоджене захисне обладнання піротехніків через російську агресію.

«Корейський Уряд підтримує Україну, як морально, так і матеріально. Минулого року корейський Уряд надав Україні гуманітарної допомоги на суму 100 мільйонів доларів. І цього року також планує виділити на допомогу у гуманітарній сфері Україні 130 мільйонів доларів», – зазначив Посол Республіки Корея в Україні Кім Хьонг Те.

Фото: МВС

Він також наголосив, що посольство докладе всіх зусиль, щоб збільшити підтримку Міністерству внутрішніх справ України та органам, що йому підпорядковуються. 

Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Крук зазначив, що автівки розподілять по областях України. Більша частина з них піде у регіони, де відбуваються активні бойові дії, і там, де ми задіюємо ресурс під піротехнічні підрозділи на розмінування, додав він. 

Згодом отримані автомобілі будуть доукомплектовувати спеціалізованим обладнанням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ