Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Традиційна нічия для збірної України, традиційні 1:1

Та от позитивний чи негативний результат сьогоднішнього матчу сказати важко.

З однієї сторони, терпіти цілий поєдинок та вкотре пропустити на останніх секундах гри, звичайно, прикро, але з іншої, ми не поступились, беручи до уваги ту кількість моментів та той темп гри, які нам запропонували чехи. Так що, хто від кого відскочив - питання дискусійне.

Склад збірної Чехії на цей поєдинок був ротаційний, а от збірної України взагалі можна назвати «дебютним». Бойко, Сирота(дебют) Качараба(дебют), Кривцов, Корнієнко(дебют), Тимчик, Зінченко, Макаренко, Зубков, Ярмоленко, Сікан(в якого перша поява в основному складі), згодом на заміну з  дебютантів з’явились Булеца та Кочергін.

Поєдинок розпочався із жовтої картки в адрес Олександра Зінченка, і це, напевне, його єдина результативна дія за весь матч. Вже яку гру Олександр не може гідно проявити себе під синьо-жовтим прапором на відміну від Ман Сіті. І напевне єдине пояснення в тому, що в Англії Алекс виконує функцію «сепорта»(помічника), а от в збірній, він повинен виконувати функцію лідера, з якою йому поки впоратись важко.

Наступних 20 хвилин можна було спостерігати домінування  чехів, адже вже на 8 хвилині з пустих воріт м'яч витягував Кривцов, а на 13 Міхалу Саділеку не вистачило ширини воріт, аби записати гол на себе, м'яч пролетів попри стійку. В кращих традиціях України, якщо піднімати питання історії, ми терпіли-терпіли і витерпіли. Пішовши в атаку на 27 хвилині, Тимчик знайшов пасом Корнієнка, який опинився в штрафній і той гарматним пострілом в ближній кут забиває свій дебютний гол. 0:1. Після того, ми спостерігали активну гру в атаці зі сторони наших гравців, та от тривало це 5 хвилин. Простріли Тимчика та удар повз ворота від Зінченка не принесли ніякого результату і ми знову почали терпіти. Найбільше натерпівся Денис Бойко, адже повз його ворота м’ячі літали частіше ніж літаки з Борисполя та на 37 хвилині він здійснив приголомшливий сейв після удару Міхала Саділека, довівши, що він заслуговує регулярного виклику до збірної України. Перший тайм виграємо 0:1.

В дебюті другого тайму чехи проводять низку замін, натомість у нас з поля сходить лише Сергій Кривцов, якого підмінює Едуард Соболь. Ця заміна виглядала досить логічною, адже захисник Шахтаря виглядав на полі так, ніби це він дебютує за збірну, а не Качараба та Сирота. Занадто багато помилок у нього було. 

У другому таймі матч заспокоїв свої емоції і перетворився у досить спокійне видовище, розбавляючись лише замінами. На 56 хвилині на полі появляється Шапаренко та Яремчук замість Макаренка та Сікана. На 64 хвилині матчу Зубков виконав свою останню гостру дію за матч, простріливши не найкращим чином у штрафну суперника, де м'яч не зміг знайти ні Ярмоленка, ні от-от вийшовшого на заміну Яремучка. Зубков сходить з поля, замість нього з’являється ще один дебютант - Булеца. До кінця матчу ми могло спостерігати високий рівень марнування моментів чехами. Відзначити можна скривджену стійку Станіславом Тецлом на 67 хвилині та парируваний удар Денисом Бойко на 89 хвилині. Арбітр компенсував до матчу 3 хвилини, що породжувало в думках українського вболівальника: «нарешті перемога, дякуємо пане Петраков», та не кажи гра поки не перескочив. На 90+4 хвилині матчу Видра підхоплює м‘яч у штрафному майданчику та відправив його у саму дев’ятку. 1:1. 

Лунає фінальний свисток арбітра, ми вкотре демонструємо свою миролюбність та розписуємо нічию зі своїм суперником. Стабільність показник майстерності, та от чи не набридла нам така стабільність?

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ