Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

100% моря - путівки в Туреччину від турагенції ANEX Tour

Море. Солоне, чисте, прозоре, здатне розчинити без залишку втому та стрес, надати сили планувати майбутнє. Гарячі тури в Туреччину на море в каталозі турагенції АНЕКС Тур  - вже доступні для онлайн бронювання.

Як українцям дістатися турецьких курортів в 2023 році

Три варіанти: авіа, автобус, особистий транспорт. Автовласники купують тури за програмою Only Hotel - турагенція проводить оплату проживання в готелі. Варіант вигідний: партнерські ціни в турагенції АНЕКС Тур нерідко дешевші за онлайн-агрегатори.

Популярні чартерні авіарейси до Туреччини:

  • з Румунії, дістатися до аеропорту в Бухаресті, Сучаві або Яссах легко автобусами;
  • з Молдови, автобус Одеса-Кишинів іде 2,5 години;
  • із Польщі, аеропорти Варшави, Жешува, Щецина, Гданська, Катовіце.

Автобусні та авіатури на море до Туреччини пакетні: в ціну поїздки входить проживання, проїзд, трансфер до готелів та обов'язкова туристична страховка. Ціни стартують від 33 тис. грн за двох.

Готелі на першій лінії в Туреччині

Ідеальний вибір шанувальників моря: в Туреччині немає заборони на нічне купання, акул та отруйних морських мешканців. Вранці з балкона номера видно, як розсіюється туман, проступають щогли «піратських» кораблів, море фарбується на всі відтінки синього.

Як вибрати найкращий пляж в Туреччині

  1. зверніть увагу на пляжі, що нагороджені в 2023 році Блакитними прапорами, їх у Туреччині понад 550;
  2. найкраще купання на заході сонця в Сіде, Махмутларі, Бодрумі: гори не перекривають сонце, на пляжі довго немає тіні;
  3. для відпочинку з дітьми варто вибрати піщані пляжі Сіде, Белека, Кушадаси, Ічмілера, пляж Клеопатри;
  4. досвідчені плавці вибирають лазурові води Бодрума, Кемера, Фетхіє, Олюденіз.

Готелі все включено на першій лінії включають в ціну путівки відпочинок на шезлонгах, обслуговування в біч-барах, лайтову анімацію. Для пошуку готелів першій лінії у пошуковій системі АНЕКС Тур є спеціальний фільтр.

Курорти з найкращими променадами Туреччини

Вечірня прогулянка вздовж моря, азартний торг в місцевих магазинах – частина справжньої відпустки біля моря в Туреччині. Вигідно купити онлайн путівку до готелю зі сніданками або апарт-готель. З’являється можливість відкрити Туреччину за межами території all inclusive: пляжі в скелях, прогулянки Лікійською стежкою або банановими плантаціями. Відмінні променади в Аланії: від Оба до Яхт-клубу, парк Демірташ, набережна вздовж пляжу Клеопатри. Є прогулянкові доріжки у північній частині Сіде. Красиві парки біля Дюденських водоспадів Анталії, Мармарисі, центрі Бодрума, Ізмірі.

Морські прогулянки в Туреччині

На будь-якому турецькому курорті катають уздовж узбережжя на глісері, яхті, піратських кораблях. З Фетхіє вирушають на снорклінг до затоплених античних руїн архіпелагу Яссіка. В Мармарисі популярний круїз островами Егейського моря. 100% моря в парі кліків на сайті турагенції АНЕКС Тур. Пірнаємо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ