Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

14 років на сцені: гурт "Антитіла" відкрив власний музей у Львові

Серед експонатів – віскі від Еда Ширана, особисті речі музикантів, військові трофеї та прапор (росії), об який можна витерти ноги.
Антитіла (Фото: BBC Ukraine)

Музей гурт відкрив з нагоди свого 14-річчя, а також єдиного українського концерту, який відбудеться 25 грудня у Львові. 

Як зазначає пресслужба гурту, музиканти зібрали разом та привезли до Львова пів тонни експонатів, які пов’язані з творчим шляхом гурту. Серед експонатів перша техніка, на яку знімалися кліпи гурту Антитіла, перші мікрофони Тараса Тополі, робочі блокноти менеджменту, нагороди й відзнаки гурту, костюми й реквізит зі зйомок кліпів, десятки творчих робіт прихильників гурту, бурштинові картини й уламки ракет, які сипались на голови музикантам під час служби на Харківщині, різні видання пропаганди з колишніх окупованих територій, де несли службу музиканти гурту Антитіла та інші трофеї 130 батальйону ТРО.

«З початку заснування гурту ми мали традицію зберігати подарунки від наших прихильників, а також різні цікаві речі з наших гастролей, зйомок, особистих архівів, а також і з передової, адже волонтерством ми почали займатися ще у 2014. Так, за 14 років ми зібрали не багато, не мало – кілька сотень експонатів, серед яких ви навіть зможете побачити пісок з вільної Херсонщини, який ми ще тоді, випадково привезли зі зйомок кліпу, які проходили в Олешківській пустелі. Наша команда працювала над музеєм 14 років, а встановлювала дві доби, аби показати усім охочим трохи закулісся нашого творчого шляху.

Тож приходьте, приходьте з родинами, також ви можете придбати певні речі. Усі кошти ми перераховуватимемо на потреби ЗСУ у наш благодійний фонд», – розповідає Тарас Тополя.

Музей вперше буде відкритий для загалу з 12 по 25 грудня на території !Festrepublic.

Відвідування музею безплатне. Частину предметів можна буде придбати, в тому числі ті, які музиканти привезли з передової, щоб фінансово підтримати волонтерські проєкти Благодійного Фонду «Антитіла». 

До слова, 25 грудня відбудеться єдиний український концерт гурту Антитіла. Музиканти вперше наживо зіграють альбом MLNL, який презентували на другий день війни, а також пісні, які стали символом віри в Перемогу. Усі музиканти особисто відвідають музей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ