Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

15-річна Анастасія Таран знову перемагає в європейському чемпіонаті з боксу

Українська спортсменка Анастасія Таран перемогла у чемпіонаті Європи з боксу серед юніорів U16.

Для 15-річної спортсменки із Дніпра це вже другий тріумф на європейських чемпіонатах. Минулого року вона перемогла у континентальній першості серед школярів 13-14 років. Всім любителям боксу радимо пропозицію від провідного спонсора спортивних подій парі матч, скачати додаток і зробити ставку на поєдинок легко зі звичайного смартфона.

4 жовтня завершилася першість Європи з боксу серед юніорів не старше 16 років, вона проходила в італійському місті Монтезільвано. Юнаки та дівчата розіграли по 13 медалей у 26 вагових категоріях. Анастасія Таран виступала у ваговій категорії до 75 кг. Фінальний поєдинок спортсменка провела з Мері Макдонах із Ірландії. Бій був дуже енергійним та напруженим, у результаті 4 із 5 суддів віддали перемогу українці.

Нагадаємо, що раніше юніорська збірна залишила чемпіонат, тому що міжнародна асоціація боксу заборонила виступати під прапором України. Але потім вона переглянула своє рішення та зняла обмеження. Окрім Анастасії Тарай на чемпіонаті виступали Таїсія Покусай (46 кг) та Вікторія Щербина (понад 80 кг), вони посіли бронзові місця у своїх вагових категоріях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ