Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

19 серпня у Львівському фотомузеї презентують одразу 4 виставкові проєкти

19 серпня з нагоди Шостих Львівських Фотофестин у Львівському фотомузеї презентують одразу 4 виставкові проєкти.
Фото: УФОТО

З 17 по 19 серпня у Львові відбудуться Шості Львівські Фотофестини. Фотографічний фестиваль складатиметься з триденної програми: субота стане лекційним днем, неділя повністю буде присвячена кіно та мультиплікації, а в понеділок – 19 серпня у Всесвітній день фотографії – у Львівському фотомузеї відкриють одразу чотири виставкові проєкти.

Програма 19 серпня передбачатиме:

15.00 – “Наш Маріуполь” – відкриття виставкового проєкту Дмитра Чичери (Маріуполь);
16.00 – “Нескінчена надія” – відкриття виставкового проєкту Наталії Нестеркіної (Київ);
17.00 – “Простір свободи” – відкриття фотопроєкту Валерія Лещинського (Київ);
18.00 – “Балтійський шлях – шлях свободи” – відкриття виставкового фотопроєкту в партнерстві з Латвійським національним історичним музеєм (Рига).

Організатори поступово розкривають деталі кожної події. Зокрема, виставка “Наш Маріуполь” міститиме світлини засновника Маріупольської школи фотографії Дмитра Чичери, які він виконував у період з 2013 року і по 2017 рік у Маріуполі. На фото представлені як міські пейзажі, так і репортажі періоду протистояння у Маріуполі 2014 року між сепаратистами та проукраїнськими силами.

Зазначимо, що унікальною є також програма інших днів Львівських Фотофестин. 17 серпня (субота) стане лекційним днем, а ось 18 серпня (неділя) стане кіноднем, коли відвідувачі зможуть переглянути мультик у техніці стоп-моушен від культурно-просвітницького центру “СвітЛиця” (м. Бровари) “Мотанка”, документальний фільм “Галич – столиця короля Данила” з кіноплівки та інші.

Детальніше ознайомитись з програмою Шостих Львівських Фото Фестин можна на офіційній сторінці Українського фотографічного товариства за посиланням

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ