Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

19-річний львів’янин обіцяв "порішати" виїзд за кордон військовозобов'язаному

Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
Фото: Держприкордонслужба
1/2
Оперативні співробітники Львівського прикордонного загону спільно із правоохоронцями викрили зловмисника, який організував канал незаконного переправлення осіб через державний кордон. Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Правоохоронці встановили, що 19-річний львів’янин, за грошову винагороду, планував організувати незаконний трансфер для військовозобов’язаного чоловіка. Для цього він обіцяв своєму «клієнту» виготовити фіктивні документи про статус багатодітного батька. Свої «послуги» зловмисник оцінив у 10 000 доларів. Організатора незаконної схеми затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК після отримання ним коштів.

Слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Заходи з припинення протиправної діяльності здійснювали прикордонники оперативно-розшукового підрозділу Львівського прикордонного загону, співробітники Управління стратегічних розслідувань та слідчих ГУНП у Львівській області за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ