Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

29-річний мешканець Дрогобиччини крав майно у знайомих

У Дрогобичі слідчі повідомили про підозру зловмиснику, причетному до крадіжок майна у знайомих. Про це повідомили 18 листопада Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 29-річний мешканець Дрогобицького району обікрав спочатку свого товариша, з яким спільно орендував квартиру, а потім – знайому, до якої зайшов у гості. За скоєне підозрюваному загрожує покарання - позбавлення волі на строк до п'яти років.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що 29-річний мешканець Дрогобицього району з товаришем орендував квартиру у Дрогобичі. 4 листопада зловмисник, користуючись відсутністю співорендаря, викрав його побутову техніку на суму близько 3 тисяч гривень.

Також поліцейські встановили, що наступного дня, 5 листопада, зловмисник, перебуваючи в гостях у квартирі своєї знайомої, викрав її ювелірні вироби за загальну суму понад 12 тисяч гривень.

Сьогодні, 18 листопада, листопада слідчі Дрогобицького відділення поліції за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні правопорушень, передбачених ч.2 ст.185 (Крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ