Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

30-річний мешканець Дрогобиччини причетний до викрадення автівки

У Дрогобицькому районі поліцейські оперативно затримали зловмисника, причетного до автовикрадення. Про це повідомили 1 червня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото: Depositphotos

31 травня у Дрогобицький районний відділ поліції звернувся 25-річний мешканець райцентру, який повідомив, що в одному з сіл району був викрадений його автомобіль ВАЗ-2109.

До розшуків викраденого автомобіля були задіяні групи реагування, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. Проведеними заходами того ж дня правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 30-річний мешканець одного з сіл Дрогобицького району.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Викрадений транспортний засіб поліцейські вилучили.

За фактом слідчі Дрогобицького районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Фото: Depositphotos

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ