Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

35-річного львів’янина затримали після крадіжки автомобіля

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
1/2
Поліцейські затримали львів’янина за підозрою у незаконному заволодінні автомобілем Toyota Prius. Про це повідомили у Поліції Львівської області.

Викрадений транспортний засіб правоохоронці вилучили, в подальшому його повернуть власнику. За скоєне затриманому загрожує покарання – позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Як встановили поліцейські, автомобіль Toyota Prius був викрадений 5 вересня близько 22.30 на вулиці Стрийській у Львові. Зловмисник скористався тим, що власник ненадовго відлучився, залишивши транспортний засіб з працюючим двигуном. Він сів у салон та поїхав у невідомому керунку.

До розшуку автомобіля задіювалися співробітники відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2, оперативники Управління карного розшуку та співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські.

Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, вивчили записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина» та розшукали викрадений автомобіль, неподалік стадіону «Арена Львів».

Також поліцейські встановили особу зловмисника, 35-річного жителя Львова, та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили йому про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Розшуканий Prius правоохоронці вилучили, в подальшому його повернуть власнику.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ