Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

41-річний львів’янин реалізовував психотропи «з рук в руки»

У Львові поліцейські затримали наркоділка за підозрою у збуті «PVP». Про це повідомляє Поліція Львівської області.
Фото: Поліція Львівської області

Встановлено, що 41-річний львів’янин реалізовував психотропні засоби клієнтам способом «з рук в руки». За скоєне йому загрожує покарання – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Правоохоронці задокументували факти збуту зловмисником психотропних речовин та 30 серпня затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу за місцем проживання у Львові під час чергової реалізації ним заборонених речовин.

Під час санкціонованого обшуку поліцейські виявили та вилучили у затриманого кристалічну речовину, схожу на психотропний засіб «PVP», електронні ваги, засоби для фасування, грошові кошти, виручені від незаконної діяльності та інші речові докази.

Усе вилучене скеровано на дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ