Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

6 років тому львівський олігарх Петро Димінський вбив людину

Нагадаємо, в серпні 2017 року, Петро Димінський за кермом свого мерседеса вчинив смертельну ДТП та втік від відповідальності за кордон.
Петро Димінський

Аварія трапилася 18 серпня 2017-го близько 15:09 у селі Ямельня Яворівського району Львівської області. На автодорозі сполученням Львів – Краківець зіткнулися автомобілі марок Mercedes-Benz S65 AMG (реєстраційний номер АС 0277 ВР) та Opel-Astra (р/н ВС 6973 ВХ). Водійка другого – 31-річна Наталія Тріла – загинула від отриманих тілесних ушкоджень.

Петро Димінський одразу покинув місце ДТП, а згодом втік з України у напрямку Швейцарії ти досі не повернувся.

Спочатку вину за ДТП взяв на себе один з охоронців Димінського, що і дало змогу колишньому власнику інформаційної агенції ZIK та ФК "Карпати" втекти з України. Однак згодом слідчі врешті встановили, що насправді Mercedes дійсно керував на той момент 63-річний Петро Димінський. Було підтверджено, що саме він безпосередньо перебував на місці аварії і через деякий час звідти зник. Вину чоловіка у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, довели в повному обсязі.

Та в підсумку все, що змогли зробити в цій ситуації правоохоронні органи, то це сформувати повідомлення про підозру громадянину Димінському і оголосити його в розшук (11 грудня 2017 року).

Як повідомляло видання Обозрєватєль, припускали, що українському олігарху просто вдалося "відкупитися" від суду, вдало продавши свої активи – канал ZIK і ФК "Карпати". Ба більше, ще в грудні 2017-го матір загиблої в ДТП Наталії Тріли відмовилася від претензій. Жінка написала заяву, в якій вказала, що більше не має ніяких матеріальних претензій за фактом події, оскільки всі завдані збитки повністю відшкодовано.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ