Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

8 боєприпасів часів ІІ Світової війни вилучили на Львівщині піротехніки ДСНС

Піротехніки ДСНС Львівщини за добу, що минула вилучили та знищили 8 боєприпасів часів ІІ Світової війни. Про це повідомили в прес-службі ДСНС Львівщини.

25 липня о 12:10 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком 75 мм артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни. Снаряд було виявлено в с. Утішків Буського району під час обстеження прилеглої території нового будівництва.

Цього ж дня о 13:00 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком 7 од. вибухонебезпечних предметів, а саме: 3 од. протитанкових мін ТМ-35 та 4 од. підривників т.Т.Мі.Z.43 часів ІІ Світової війни. Боєприпаси було виявлено поблизу с. Ниви Буського району під час прогулянки лісом.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує: у разі виявлення боєприпасів або речей, за зовнішніми ознаками схожих на боєприпаси, необхідно негайно повідомити про знахідку до службу порятунку"101".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ