Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Андрій Котельник урочисто відкрив першу в Україні Академію боксу

У суботу, 22 вересня, знаменитий український боксер Андрій Котельник урочисто відкрив першу в Україні Академію боксу (вул. Щирецька, 36, ТВК «Південний»).

Унікальний проект, створений на базі Львівського училища фізичної культури та боксерської школи Андрія Котельника, матиме назву Академія боксу імені Андрія Котельника і всіляко сприятиме якісній підготовці українських спортсменів до змагань міжнародного рівня.

Що цікаво, урочисте відкриття першої в Україні Академії боксу припало на 5-річний ювілей боксерської школи імені Андрія Котельника. За цей термін школа виховала чимало боксерів, які ставали переможцями та призерами чемпіонатів України, були учасників чемпіонатів Європи та світу.

На урочисте відкриття Академії завітали чимало відомих у боксі особистостей, а саме шестиразовий чемпіон світу за версією WBO Сергій Дзінзірук, срібний призер чемпіонату світу Володимир Колесник та бронзовий призер Олімпійських Ігор в Сіднеї Сергій Данильченко. З діючих боксерів – чемпіон Європи в суперважкій вазі Віктор Вихрист та чемпіон Європи серед молоді Дмитро Замотаєв. Вихрист та Замотаєв на міжнародних змаганнях представляють боксерську школу Андрія Котельника «AK Box Promotion».

Серед почесних гостей також були присутніми багаторічний тренер збірної України з боксу, куратор усіх тренерів Академії, багаторічний тренер Андрія Котельника Дмитро Сосновський, заслужений тренер України з футболу, голова комітету національних збірних ФФУ Мирон Маркевич, а також чимало друзів та партнерів Андрія Котельника, які протягом п’яти років усіляко допомагали розвивати боксерську школу імені Андрія Котельника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ