Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Андрій Шевченко: серби добре грають головою

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко провів прес-конференцію напередодні матчу із Сербією у Львові в рамках відбірного турніру Євро-2020.

— Перш за все, хочу подякувати львів’янам за гарний прийом, — почав спілкування з представниками ЗМІ Андрій Шевченко, — буду радий відповісти на ваші запитання.

— Младен Крстаїч сказав на прес-конференції, що вже знає склад своєї команди на завтрашній матч. Чи ви також вже визначилися?

— Усі хлопці, які працюють з нами на зборі, готові до гри та почувають себе добре. Приблизно я також знаю склад, але остаточно визначимося завтра.

— Що хвилює вас напередодні завтрашньої гри?

— Не можу сказати, що особливо щось турбує. Ми усвідомлюємо важливість результату матчу, з повагою ставимося до суперника. Очікуємо складної гри, сподіваємося на підтримку трибун. Розраховуємо показати гарний футбол.

— Проясніть, будь ласка, ситуацію із травмою Миколенка, та чи буде грати у воротах Лунін?

— Миколенко приїхав до нас в нормальному стані, він проводив останні ігри за свій клуб. Він тренувався на рівні з усіма та готовий до гри. А чи гратиме Лунін — побачите завтра. У нас велика конкуренція за місце у воротах.

— Як відомо, у Луки Йовича ви були кумиром. Що думаєте про цього гравця?

— Мені дуже приємно це чути. Це дуже гарний футболіст, бажаю йому удачі, але не в матчі з нами. Щодо його переходу до «Реалу», то цей трансфер стане для нього великим кроком уперед в кар’єрі.

— У сербів багато футболістів виступають у топ-клубах. Але ця команда не виходить до фінальних турнірів чемпіонатів Європи. Чому, на вашу думку?

— Багато факторів мають значення. Сербська збірна зараз будується, це чудова команда, я упевнений, у неї чудове майбутнє. Але в Європі рівень конкуренції зараз дуже високий…

— Ми дивилися тренування команди Сербії. Нас вразило, наскільки гравці цієї команди є фізично розвиненими. Що думаєте з цього приводу?

— Так, сербські гравці здебільшого високі, добре грають головою. Ми враховуємо ці моменти. Дуже важливо для нас завтра зіграти на другому поверсі впевнено.

— Кого ви можете виділити як найнебезпечнішого гравця суперника?

— У збірної Сербії багато небезпечних виконавців. Можу відзначити Тадича та Митровича — гравців, які виступають на дуже високому рівні.

— Ви завтра зіграєте на новому газоні. Чи встигли оцінити його?

— Ми володіємо інформацію про газон. Ще не тренувалися на ньому, зараз буде перше тренування. Я знаю, що покриття витримували спеціально для цих матчів. Ми лише поки зазирнули, подивилися, на перший погляд, газон у дуже гарному стані.

ФФУ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ