Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

АТО: опорні пункти ЗСУ обстрілювали 10 разів

Ситуація в районі проведення АТО залишається без змін, - інформує прес-центр штабу АТО у Facebook.

 Російсько-терористичні бандформування продовжують порушувати перемир'я на всій лінії зіткнення. У порівнянні із попереднім днем кількість ворожих збройних провокацій дещо зросла. Станом на цей час бойовики 10 разів обстрілювали опорні пункти ЗС України. Неодноразово сьогодні противник застосовував і міномети різних калібрів.

Приморський напрямок. Після відносного затишшя, яке спостерігалось на цій ділянці лінії зіткнення впродовж останніх двох днів, бойовики знову активізувались. Зі стрілецької зброї незаконні збройні формування неодноразово обстрілювали наші позиції в районі Гнутового та Павлополя. А зранку найманці під прикриттям вогню з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї випустили півтора десятка 82-мм мін з західних околиць тимчасово окупованого Донецька по оборонцях Мар'їнки.

Донецький напрямок. Ще вночі окупанти з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї відкривали вогонь по наших позиціях у передмісті Авдіївки. На світанку зі 120-мм мінометів та зенітної установки противник бив по укріпленнях сил АТО поблизу Луганського, що на Світлодарській дузі. Окрім того, зранку та у другій половині дня бойовики з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних модифікацій та стрілецької зброї обстрілювали українських воїнів, котрі тримають оборону неподалік Кам'янки.

Луганський напрямок. На цій частині фронту сьогодні ситуація частково стабілізувались. Проросійські озброєні банди лише один раз застосовували зброю проти українських захисників. Відбулась ця збройна провокація ще на початку доби. Бойовики обстріляли один із наших опорних пунктів з 82-мм мінометів.

Втрат серед бійців сил АТО внаслідок ворожих обстрілів сьогодні не було.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ