Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

"Audi A4" вилучили: поліція Львівщини затримала винуватця смертельного ДТП

Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
1/2
Як повідомили 19 березня Гал-інфо у відділі комунікації поліції львівської області, Поліцейські встановили особу водія, причетного до скоєння смертельної ДТП на Самбірщині.

Автомобіль "Audi A4", яким було вчинено наїзд на пішохода правоохоронці вилучили та помістили його на арештмайданчик.

10 березня близько 19.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у селищі Дубляни Самбірського району, на автодорозі виявлено тіло чоловіка без ознак життя.

Поліція Львівщини розшукує водія, який насмерть збив пішохода

На місці події працювали слідчо-оперативна група та співробітники Самбірського відділу поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 55-річний місцевий мешканець, який помер від отриманих травм внаслідок наїзду автомобіля. Водій з місця ДТП зник.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2. ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліцейські негайно розпочали комплекс заходів з розшуку водія-втікача, до яких були задіяні слідчі, оперативники карного розшуку, дільничні офіцери та інспектори сектору реагування патрульної поліції Самбірського відділу поліції.

Поліцейські розшукали автомобіль "Audi A4" з характерними пошкодженнями, яким було скоєно наїзд на пішохода, а також встановили, що до вчинення ДТП причетний 30-річний мешканець Самбірського району.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ