Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Аваков повідомив деталі "бурштинової" спецоперації: кілька чоловік затримані

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів, що до організації злочинного угруповання, що займалася нелегальним видобутком бурштину в Рівненській області, причетні 32 людини. В ході брифінгу Аваков заявив, що після спецоперації будуть проведені затримання.

"32 людини сьогодні підозрюються у вчиненні злочинів у єдиній групі... Передбачається до затримання кілька людей... Базово п'ятеро", -зазначив глава МВС.

За його словами, під час обшуків у заступника обласного прокурора Андрія Боровика були знайдені злитки золота, велика колекція дорогих годинників, мішки бурштину та готівка.

У свою чергу генпрокурор Юрій Луценко додав, що були затримані четверо учасників схеми незаконного видобутку та реалізації бурштину в рамках операції Бурштин.

Прокурора Рівненщини відсторонили, а його заступника затримали

Раніше повідомлялося, що в Рівненській області проходить спецоперація Бурштин. В ході операції силовики проводять 123 обшуки.

За підозрою в організації злочинного угруповання з незаконного видобутку бурштину в Рівненській області затриманий заступник обласного прокурора Андрій Боровик, прокурор області відсторонений від роботи.

НВ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ