Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Авдіївка – ремонтні роботи розпочато

Спільним центром з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін разом з СММ ОБСЄ вжито дієвих заходів щодо встановлення стійкого режиму припинення вогню в районі населеного пункту Авдіївка. Це дозволило забезпечити проведення екстрених ремонтних робіт на важливих комунікаціях міста. Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

Нагадаємо, що протягом останніх днів Авдіївка зазнала потужних артилерійських та мінометних ударів. В результаті зруйновано оселі мирних українців, були пошкоджені траси водо- та електропостачання. Багато будинків залишились без тепла. 

З метою виправлення ситуації що сталась, за дорученням Президента України, в форматі тристоронньої робочої групи, керівництво Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін разом з Першим заступником Голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександром Хугом здійснено значну роботу по припиненню ескалації конфлікту та недопущення гуманітарної катастрофи в регіоні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ