Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події  |  Війна з Росією

Авдіївка: Окупанти гатять по околицях, триває бій

Зараз в Авдіївці кожних 20-30 хв чути віддалені вибухи. Луплять по околицях і позиціях наших військових. Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

Він також зазначив: "Мужчина, про якого писав раніше, на щастя отримав незначне порання ноги. Коли пролунали вибухи, він прикрив собою дітей. А потім кинувся до пораненого в голову сусіда, який упав поруч. Викликав швидку і поїхав із ним до лікарні. А вже у лікарні виявилось, що сам також поранений. На щастя – легко".

Нагадаємо, що вже добу російсько-терористичні війська обстрілюють житлові квартали Авдіївки. Постраждали щонайменше вісім приватних будинків, багатоповерхівки, а жертви серед цивільного населення.

Як повідомив прес-центр штабу АТО, бойвики зухвало обстріляли з важкої артилерії житлові будинки мешканців Авдіївки. Сьогодні о 18.13 російсько-окупаційні війська знову завдали артилерійського удару по житловому сектору міста Авдіївки. Зафіксовано влучання у багатоповерхові будинки по вул. 9-й квартал б. 1, вул. Гагаріна 1, та вул. Гагаріна 12. Зараз тривають розбори завалів. Внаслідок обстрілу поранено чоловіка 1973 року народження, який від отриманих осколкових поранень помер. Інформація уточнюється.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ