Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Авдіївська промзона: Сепаратисти хочуть взяти в оточення українські війська

Місцеві мешканці повідомляють про те, що сепаратисти рішуче налаштовані відбити в українських військових промзону Авдіївки. Оскільки лобова атака результату не принесла, вони мають намір оточити українські війська. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив кореспондент Роман Бочкала.

Фото з ua.korrespondent.net.

«З приводу Авдіївської промзони. Тут мені люди з окупованої Ясинуватої пишуть. Сєпари дуже рішуче налаштовані відбити промзону. Підтягують живу силу, техніку, БК. В лобову не вийшло. Хочуть взяти українських військових в оточення. З цього приводу нижче наводжу, як на мене, досить розумну пропозицію місцевого жителя.

"Моя порада нашим - звільнити Василівку і висоту, яка біля кладовища на краю Ясинуватої. Це буде крутіше, ніж промзона. Червоною стрілкою вказано маршрут сєпарів - це буває часто. Дорога, по якій вони виїжджають на трасу і потім їдуть на промзону. А чорним відзначена висота. З цієї точки пост ДАІ, як на долоні - відстань до нього близько 2 км ".

Фото з ФБ Романа Бочкала.

Від себе додам. Подібна думка не раз приходила в голову воїнам ВСУ. Але є нюанс. "Звільнити Василівку" - значить порушити мінські домовленості. Противник цинічно на них плює, ми ж намагаємося дотримуватися. Це дуже подобається Штайнмаєр і Ко. А ми за мир. Б'ємося зі зв'язаними руками ... Вся ця ситуація ще раз доводить - будь-які домовленості з терористами не варті й паперу, на який написані», - написав Роман Бочкала.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ