Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Авто перекинулось кілька разів: на Львівщині загинув водій "Лади"

Водій "Лади" загинув внаслідок ДТП на Львівщині – поліцейські проводять розслідування. Про це повідомили 18 травня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

Дорожньо-транспортна пригода сталась 17 травня о 20.45 на автодорозі "Броди-Тернопіль" у Золочівському районі. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля ВАЗ-2105, 54-річний мешканець одного з сіл району, рухаючись у напрямку міста Броди, не впорався з керуванням – автомобіль з’їхав на узбіччя та кілька разів перекинувся. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події. 

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Правоохоронці закликають водіїв бути обережними за кермом, особливо у темну пору доби, а також ретельно виконувати усі вимоги Правил дорожнього руху. Не перевищуйте дозволеної швидкості та постійно стежте за дорожньою обстановкою. Бережіть життя та здоров’я.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ