Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Бесєдін більше не зіграє на Євро-2020 через травму

Форвард збірної України Артем Бесєдін, який у вівторок, 29 червня, отримав травму коліна в овертаймі 1/8 фіналу Євро-2020 проти Швеції, більше не зіграє на турнірі.

Про це повідомив помічник головного тренера Андрія Шевченка Олександр Шовковський на своїй сторінці в Instagram.

Артем Бєсєдін вийшов на поле на 91-й хвилині, але відіграв лише 10 хвилин через пошкодження.

В першому екстратаймі швед Маркус Даніельссон у грубому підкаті завдав травми нападнику української команди, Артему Бєсєдіну.

Захисник Швеції зіграв спершу у м'яч, але його нога продовжила рух прямо і влучила точно у коліно українцеві. Бєсєдін одразу впав на газон, але зрештою зміг вийти з поля з допомогою лікарів (не наступаючи на ліву ногу).

За фол Даніельссон отримав вилучення, а Бєсєдіна одразу замінили.

Травмований український футболіст вирушив до Києва для проходження додаткового обстеження, після якого стане зрозумілим ступінь тяжкості ушкодження.

Шовковський висловив упевненість, що Бесєдін повернеться вже до наступного тренувального циклу збірної, а ця ситуація допоможе йому стати ще сильнішим.

Нагадаємо, вчора Збірна України здобула історичну перемогу на Євро-2020. Команда Андрія Шевченка змогла здолати Швецію з рахунком 2:1. Так, вперше в історії українці зіграють в 1/4 фіналу чемпіонату Європи.

За "жовто-синіх" відзначилися Олександр Зінченко та Артем Довбик. 

У чвертьфіналі Україна зіграє проти збірної Англії, яка пройшла Німеччину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ