Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Безвісті зниклу мешканку Соснівки знайшли мертвою в річці

На третій день пошуку Людмилу Лішко, яка після нічної зміни поверталася з Червонограда додому знайшли мертвою, - передає видання Голос Сокальщини.
Безвісті зниклу мешканку Соснівки знайшли мертвою в річці

Тіло було виявлено волонтерами на березі річки Західний Буг. Тіло знайдене на відстані близького одного кілометра від моста, ближче до села Волсвин. На даний момент на місці волонтери очікують прибуття поліції.

Поліцейські Львівщини розшукують безвісті зниклу мешканку Соснівки

Нагадаємо, в Червоноградський відділ поліції 13 липня близько 9.30 звернулася мешканка міста Соснівка. Жінка повідомила, що з нічної зміни додому не повернулася її 51-річна донька, яка працює на одному з підприємств у Червонограді.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України з приміткою "безвісті зникла" та негайно розпочали оперативно-розшукові заходи, до яких були залучені працівники Червоноградського та Сокальського підрозділів поліції Львівщини.

Правоохоронці встановили осіб, які, за їхніми словами, підвезли жінку до Соснівки близько п’ятої години ранку 13 липня. Це мешканці Сокальського району віком 26 та 27 років. Зараз з ними проводяться слідчі дії.

Голос Сокальщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ