Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Безвісти зниклого львів'янина оголосили в розшук

Безвісти зниклого львів'янина Тараса Познякова оголосили в розшук. Про це в коментарі для Гал-інфо повідомила Світлана Добровольська, речниця ГУ НП у Львівській області.

"Станом на цей час Тараса не знайшли. Хлопця оголошено у розшук. Справою займаються львівські та київські правоохоронці", - розповіла Світлана Добровольська. 

За її словами, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу «Умисне вбивство». Однак, Світлана  Добровольська зазначила, що у випадку зникнення людини зазвичай відкривають справу за такою статтею. 

Водночас на сайті  ГУ НП у Львівській області оприлюднено інформацію про те, що останнє відоме місце перебування розшукуваного – автозаправна станція BRS по вул. Садовського, 1а в с.Бузова, Києво-Святошинського району столиці. На даний час  місце знаходження зниклого невідомо.

"Прикмети: на вигляд 25-26 років, ріст 185 см., худорлявої статури. Одягнутий у джинси синього кольору, кросівки-мокасини сірого кольору, куртка чорна вовняна, светр синій або темно-сірий.

При собі мав посвідчення водія та службове посвідчення.

Прохання до всіх, хто володіє інформацією про місце перебування розшукуваного або інформацією про маршрут його пересування, звертатись на оперативну лінію 102 або за телефонами : /032/ 238 95 51, 067 374 69 57, 067 353 58 04" - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 25-річний львів'янин зник безвісти по дорозі до Києва вчора, 4 квітня. Хлопець їхав до столиці із двома попутниками, які скористались послугами ресурсу BlaBlaCar. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ