Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Біля Кам'янки-Бузької п'яний водій скоїв ДТП: загинув пасажир

Фото поліції області
Фото поліції області
Фото поліції області
Фото поліції області
1/2
Сьогодні, 22 травня, на автодорозі «Львів-Луцьк» неподалік села Новий Став Львівського району нетверезий водій автівки "Mazda 6" скоїв ДТП. 23-річний пасажир машини помер на місці події.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Аварія трапилась близько 6:30. Тоді водій автомобіля "Mazda 6", 23-річний мешканець Львівського району, не впорався з керуванням – транспортний засіб виїхав за межі дороги та перекинувся.

Унаслідок ДТП пасажир автомобіля, також житель Львівського району віком 23 роки, від отриманих травм помер на місці події.

Водій авто внаслідок ДТП отримав тілесні ушкодження. Правоохоронці встановили, що на момент аварії він був у стані алкогольного сп'яніння. Правоохоронці затримали чоловіка.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Чоловікові загрожує ув'язнення на строк від 5 до 10 років, а також позбавлення водійських прав на аналогійний строк.

Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ