Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Бойки празникують: в Сколе пройде фестиваль народних звичаїв

8 серпня відбудеться відзначення храмового празника парафії св. вмч Пантелеймона у м.Сколе та розпочнеться Богослужіннями о 10:45 год. (Утрення, Акафіст до цілителя святого великомученика Пантелеймона, Служба Божа, Водосвяття).

О 14:00 відбудеться урочиста хода містом з священослужителями та парафіянами, троїстими музиками до  Співочого поля, на якому проводитиметься традиційний фестиваль "Бойки празникують" за участю відомих артистів, творчих колективів, вокалістів.

Зокрема, Вас вітатимуть зірки української та світової слави народний артист України Василь Зінкевич, заслужений артист України Андрій Заліско, неперевершені вокалістки Анастасія Лавриненко, Василина Питлак, Дзвенислава Чабан-Леус, автор та виконавець пісень Сергій Файфура, гурт "Голос із серця Карпат" у складі Світлани та Ростислава Фединців, а також місцеві гурти, вокалісти та троїсті музики!..У програмі також бойківські розваги та змагання, конкурси, дитячі атракціони, запалення ватри. І, звичайно, безкоштовне частування кулішем, баношем та грибовою юшкою.

Ведучі фестивалю докторка філософії, доцент Оксана Король та Юрій Шило.

Захід проводиться за сприяння Сколівського міського голови Миколи Романишина, співголови громадської премії ім. Т. Шевченка, члена Головної ради Товариства "Просвіта", Почесного громадянина Сколівського району, професора права Миколи Голомші, голови Громадської організації "Асоціація деревообробників та лісозаготівельників Львівщини" Миколи Когута.

Організатори фестивалю парафія св. вмч Пантелеймона м. Сколе, Громадська організація "Бойківські обереги"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ