Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики обстріляли селище біля Горлівки. Поранено жінку

У суботу в першій половині дня на Донеччині бойовики одного з бандформувань російсько-терористичних військ зі стрілецької зброї та гранатометів декілька разів обстріляли с.Зайцеве північніше окупованої Горлівки. Як повідомили у прес-центрі АТО, внаслідок збройної провокації було поранено місцеву мешканку.

"Використовуючи брехливі ЗМІ так званої "ДНР", бандити звинуватили у здійсненні обстрілів українських захисників та повідомили, що допомогу жінці надають члени проросійського незаконного збройного формування", - йдеться у повідомленні. 

"Заяви рупорів ворожої пропаганди далекі від істини: підтвердженням цього є хоча б той факт, що невідкладну медичну допомогу постраждалій надали саме українські бійці, після чого вони доклали всіх зусиль, щоб евакуювати її та інших місцевих із найбільш вірогідного району влучання ворожих куль та гранат", - зазначили у штабі АТО.

Як підкреслили у прес-центрі АТО, вочевидь, обстріл Зайцевого "є черговою заздалегідь спланованою провокацією, яка покликана скомпрометувати ЗСУ".

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ