Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Браслети Пандора: чому вони настільки популярні?

Ювелірні вироби завжди користувалися особливою популярністю поміж представницями прекрасної половини людства. Та винахід майже 40 років тому модульних прикрас Pandora здійснив, так би мовити, справжню ювелірну революцію.

Найбільшою популярністю користуються браслети Pandora, позаяк це абсолютно унікальний ювелірний виріб, котрий до того ж можна доповнювати різноманітними шармами, підвісками, кліпсами та іншими аксесуарами, створюючи таким чином індивідуальну та ексклюзивну прикрасу.

З чого складається браслет Пандора

Будь-який браслет Pandora починається з основи. Її, як правило, виготовляють з таких матеріалів, як:

  • Золота;
  • Срібла;
  • Шкіри.

Найчастіше в якості основи обирають саме срібний варіант, оскільки, до прикладу, золотий аналог має значно вищу ціну і не кожен може собі його дозволити.

Одним з основних елементів на браслеті є так звані кліпси, котрі замикаються безпосередньо на основу та дозволяють зберігати інші складові (шарми, підвіски тощо) в окремих секціях. Більше того, кліпси не дозволяють їм скочуватись, а відтак рівномірно розподіляють аксесуари по всьому браслету-основі.

Наступним не менш важливим елементом є шарми пандора, котрі, якщо виникне така необхідність, можна запросто знімати і замінювати на інші. До речі, ці бусинки доступні в досить широкому різноманітті, до того ж кожен з них несе певне символічне навантаження. Приміром, шарми у вигляді котиків указуватимуть на романтичність, ніжність та доброту Вашої особистості. А от бусинки у формі серця говоритимуть про щирість та непідробність Ваших почуттів.

Варто також згадати і про так звані ланцюжки безпеки. Їх, як правило, використовують задля попередження випадкового злітання браслету у випадку поломки застібки. Одначе ланцюжок крім того виконує досить ефектну естетичну роль.

Секрет популярності браслетів Pandora

Напевно, найголовнішим “плюсом” браслетів від Пандора є можливість створювати свою унікальну та неповторну прикрасу, котра б вдало підкреслювала індивідуальний стиль її володарки.

Крім того, завдяки модульній конструкції усі складові браслету можна запросто змінювати, головне – завчасно запастись шармами, підвісками та іншими додатковими аксесуарами.

Ще однією суттєвою перевагою браслетів Пандора – величезний вибір основ, шармів, підвісок, кліпсів, розділювачів та інших важливих елементів, з допомогою яких, власне, і складується прикраса.

Де придбати якісні прикраси Пандора

Якщо у Вас виникло бажання скласти браслет для себе або в якості подарунку на день народження чи іншу визначну подію, інтернет-магазин Pandora Mag має величезний вибір ювелірних прикрас, у тому числі й осенові і аксесуари для стильного і практичного браслету. Вигідно придбати вироби на сайті pandoramag.com.ua можна всього за декілька кліків, доставка замовлень здійснюється в будь-яку точку країни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ