Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Бренд №21: знайомимось ближче

Італійський бренд Numero Ventuno (№21) був створений відомим дизайнером Алессандро Дель Аква у 2010 році.

Цікаву назву бренд отримав на честь дня народження творця (Алессандро святкує день народження 21 грудня). Це був своєрідний перехід дизайнера на новий рівень, бо в цьому ж році він пішов з власного бренду Alessandro Dell'Acqua.

Особливі відмінності речей №21

Основна фішка бренду - це постійне прагнення до екстремальних міксів і контрасту, це бренд - сюрприз, бо ти ніколи не знаєш чого очікувати. Саме так дизайнер познайомив нас з такими трендами як: носки під босоніжки на підборах, та трикотажні кардигани з романтичними юбками у квіточку.

Сам дизайнер позиціонує речі з колекцій бренду як дуже сучасні та якісні. Головна відмінність також полягає в тому, що більшість одягу, взуття і аксесуарів адаптовані до життя. Тобто це не сукні виключно для червоних доріжок і світських прийомів, це абсолютно реальні комфортні моделі для повсякденності. 

Звісно, у Алессандро є свій фірмовий стиль. Він полюбляє експериментувати з яскравими комбінаціями і нетиповими формами, часто прибігає к нестандартним дизайнерським рішенням, що завжди позитивно позначається на попиті. Не дивлячись на те, що бренд виробляє повну лінійку для довершеного образу, особливу увагу дизайнер приділяє саме взуттю та сумкам.

Чому треба купити взуття №21?

Відповідь на це питання можна знайти самостійно, для цього треба лише побачити хоча б одну колекцію взуття від Алессандро Дель Аква. А краще приміряти декілька пар. Серед сезонних колекцій ви знайдете широкий вибір взуття на всі смаки, але кожна пара буде мати спільне: високоякісні матеріали, оригінальний вигляд, класичні фасони поєднанні з сучасними трендами, особлива увага до деталей.

Купити взуття №21 стане у нагоді коли стиль для вас дійсно має значення. Цей бренд про любов до себе, про активну життєву позицію і сміливість виділятися. Жіночі моделі можуть бути трохи екстравагантні і навпаки. Цей бренд бурхливий, зухвалий і не схожий на інші. За це його і люблять відомі зірки і інфлюенсери. Серед поціновувачів: Кейт Босуорт, Ріанна, Леді Гага, Джессіка Честейн, Кейт Хадсон, Кеті Перрі, Кірстен Данст, Ніколь Кідман, Дакота Феннінг та інші. 

Взуття та сумки №21 можуть стати яскравим акцентом і ваших образів. Тож, якщо все, що ви щойно прочитали близьке до вас, то №21 - це ваш бренд. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ