Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Букмекери не вірять у санкції щодо «Ювентуса»

У туринського «Ювентуса» знову неприємності. Італійського гранда в черговий раз можуть понизити в класі. Ситуація дуже серйозна. Щоправда, букмекери у це не вірять. Чи варто довіряти представникам ігрової індустрії?

Все почалося декілька днів тому, коли асоціація з захисту прав споживачів CODACONS заявила про можливість дискваліфікації «Ювентуса». На цей раз клуб з Турина звинувачують в відмиванні 50 мільйонів євро. Теперь команду можуть відправити у Серію Б і відібрати останнє чемпіонство.

Подібна ситуація трапилась в 2006 році. Тоді обвинувачення були подібними. Через них «Ювентус» один сезон провів у нижчому дивізіоні.

Світові букмекери почали приймати ставки на ці події. Україна також не залишилась осторонь. В нашій країні подібні парі можна заключити у одній з найбільш популярних букмекерських контор Favbet (повідомляють Legalni Bukmekery). На думку цього грального оператора санкції щодо «Ювентуса» прийняті не будуть. Ймовірність пониження в класі «старої сеньйори» і її виступ у Серії Б оцінюються коефіцієнтом 25,00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ