Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Чемпіон Львівщини з футболу представив новий комплект ігрової форми

Футбольний клуб «Юність» з села Верхня Білка представив новий комплект ігрової форми.

Відтепер діючі чемпіони Львівщини у деяких матчах нові перемоги штампуватимуть у біло-малинових кольорах. Окрім презентації ігрової форми, також відбулася посвята команди на наступний сезон обласної Прем’єр-ліги.

Отець Дмитро з Нижньої Білки не тільки добряче покропив усіх гравців команди, а й спільною молитвою попросив у Всевишнього, щоб кожен гравець у цьому сезоні уникнув травм та ушкоджень на футбольному полі. Також священик чи то жартома, чи то не зовсім, сказав, що відбере на пам’ять футболку у того гравця, який у цьому сезоні заб’є гол у найважливішому матчі.

Після завершення посвяти команда провела фотосесію у новій формі, після чого відбулося повноцінне тренування під керівництвом головного тренера команди Богдана Костика, а також його помічника Юрія Кудінова. Під час тренування гравці часто жартували один з одного, а це було лише підтвердженням того, що мікроклімат в команді традиційно хороший.

Новий сезон для «Юності» офіційно розпочнеться у неділю, 7 квітня. Наша команда у Нижній Білці прийме «Галичину» з Дрогобича. Початок матчу юнацьких складів о 14:00, а дорослих о 16:00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ