Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Через кордон у багажнику: на Львівщині затримали порушника

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДПСУ, про спробу можливого незаконного перетину кордону громадянином, якому заборонено виїзд за межі країни, довідалися співробітники оперативних підрозділів Західного регіонального управляння ДПСУ.
На Львівщині затримали порушника, який намагався перетнути кордон у багажнику. Фото: ДПСУ

Тож, аби не допустити правопорушення, ситуація ретельно відстежувалася.

Невдовзі безпосередньо при в’їзді у пункт пропуску ʺРава-Руськаʺ близько першої години ночі прикордонники Львівського загону в автомобілі ʺШкодаʺ зафіксували прибуття 2 осіб. Однак на паспортний контроль пройшов лише один громадянин, а саме – водій автівки. Проте ʺзадумʺ порушників не вдався, адже прикордонники все зафіксували та додатково оглянули автівку. Іншого чоловіка виявили в багажному відділенні. Під час подальшої перевірки з’ясувалося, що горе-пасажир є громадянином України 1971 року народження, якому заборонений виїзд з території України.

Так як водій автомобіля намагався незаконно вивезти чоловіка за кордон приховуючи в багажнику, його дії підпадають під ознаки кримінального правопорушення за ст. 332 ККУ. А громадянина України, який ховався у багажнику, за спробу порушення державного кордону буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 204-1 КУпАП. Порушників передано співробітникам Нацполіції.

Нагадаємо,  на Донбасі через КПВВ прослідувало 38,2 тисячі осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ