Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Четверо юнаків вночі намагалися нелегально потрапити із Молдови в Україну

Четверо юнаків, які прямували з Молдови в Україну поза пунктами пропуску, затримали сьогодні вночі прикордонники відділу «Кучурган» в Одеській області, повідомила Державна прикордонна служба України.

Близько 3-ї години ночі прикордонний наряд Білгород-Дністровського загону за допомогою тепловізора виявив декілька осіб, яка потайки пробиралася на територію України. Група реагування, що негайно прибула до місця вчинення правопорушення, затримала одного українця, двох громадян Молдови та громадянина Російської Федерації, які постійно проживають у м. Тираспіль. Юнаки 1994, 2000, 1998 та 1998 років народження відповідно, не мали при собі документів, що підтверджують їх особу. Свій вчинок правопорушники пояснили тим, що потрапили в Україну випадково, так як заблукали. Проте в ході проведення додаткових перевірочних заходів прикордонники встановили, що затримані особи прямували до м. Одеса з метою працевлаштування.

Наразі особи затриманих порушників кордону встановлено. Про вчинення ними адміністративного правопорушення, передбаченого ст.204 КУпАП підготовлено процесуальні документи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ