Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Біля кордону з Словаччиною затримали двох сирійців

Учора ввечері прикордонники Чопського загону затримали двох іноземців, які мали на меті потрапити до Словаччини поза пунктами пропуску. Про це повідомили 7 вересня у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.
Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Прикордонний наряд, який патрулював ділянку спільно зі співробітниками оперативно-розшукового підрозділу загону та міграційної поліції ГУНП, виявили підозрілих осіб арабської зовнішності на околиці населеного пункту Малий Березний.

Чоловіків зупинили за кілометр від держрубежу. Вони мали при собі паспортні документи громадян Сирії, а також довідки про звернення за захистом в Україні. У ході перевірочних заходів правоохоронці встановили, що один із затриманих уже вдруге намагається незаконно перетнути кордон. Два тижні тому його затримали за аналогічне правопорушення на ділянці відповідальності відділу «Ужгород».

Затриманих доставили у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. У їхніх діях вбачають ознаки правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Рішення у справі прийматиме суд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ