Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Чоловіче взуття: поради по вибору від експертів-стилістів

Якісне чоловіче взуття — це запорука успіху

Не завжди все йде за планом, але навіть у такі моменти хочеться впевнено стояти на ногах. Тому хороше чоловіче взуття — це не тільки важливий елемент образу, а ще й впевненість у власних силах. Фешн-індустрія стрімко розвивається, модельний ряд поповнюється і пропонує великий вибір товарів, серед яких ідеальну пару зможе вибрати навіть найбільш вимогливий покупець.

Один із лідерів на світовому ринку — італійський бренд Baldinini — відповідально підходить до проектування та виробництва всіх товарів. Торгова марка завоювала світ своїми виробами зі шкіри і отримала репутацію надійного виробника взуття. Воно виділяється з-поміж інших, адже носиться дуже довго. Це все тому, що для виготовлення використовуються тільки якісні натуральні матеріали: шкіра, нубук та замш. 

Із широкого асортименту ми вибрали декілька позицій, які, на нашу думку, є ідеальним варіантом для вас. 

Найпопулярніша модель останнього часу, яку вже сміло можна називати класикою, — лофери. Універсальна пара, яка підійде як до строгого брючного костюма, так і до легкого образу кежуал, адже в поєднанні з чінос та футболкою поло виглядає неймовірно привабливо. 

Поєднання стилю та комфорту — це про снікери, які також є дуже універсальними та практичними. Вони ідеально вписуються як в повсякденний легкий образ, так і більш офіційний з сорочкою. Чорні або білі, на ваш смак, вони однаково стильно виглядатимуть.

Ділова співбесіда чи романтичний вечір у ресторані — не варто перейматись, у будь-якому випадку ваш вигляд зводитиме з розуму всіх, якщо до смокінга підібрати оксфорди або дербі. Радимо звернути увагу на темно-коричневі моделі з плетінням, або ознайомитись з чорними на високій підошві. 

Чорні шкіряні сліпони будуть до вподоби всім чоловікам, які цінують комфорт. Виглядайте стримано й легко, обідаючи в кафе, чи під час вечірньої літньої прогулянки. Одягайте улюблені зручні штани, не вагаючись, адже сліпони поєднуються зі всіма фасонами, зберігаючи свою компактність та простоту. 

Наша добірка — це лише частина всього, що пропонує італійський бренд. Мокасини, слайдери сандалі, хайтопи, черевики, броги, дербі; з підкладкою чи без, на високих та низьких підошвах; з плетіннями чи прості класичні — є все і навіть більше для вашого задоволення!

Знайдеться пара на будь-який смак. В інтернет-магазині Ultrashop ви можете ознайомитись з повним асортиментом товарів та одразу ж замовити ідеальну модель!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ