Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Чотири ДТП з потерпілими за добу на Львівщині - це не випадковість

На дорогах міжнародного значення, що простягаються через Львівську область лише за добу трапилися чотири дорожньо-транспортні пригоди в яких травмувалося п’ятеро осіб. Проц е сьогодні, 6 липня, повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

Відтак, вчора вдень на автошляху Львів – Шегині відбуло зіткнення трьох транспортних засобів: Shkoda, ВАЗ та Audi. Медики госпіталізували водія першої автівки та водія і пасажира з другої до Мостиської районної лікарні. Патрульні регулювали рух, допомагали слідчому. 

Ще одна ДТП відбулася біля населеного пункту Гамаліївка на трасі Київ-Чоп. Зіткнення відбуло між автомобілями Ford та Volkswagen Passat. Пасажирку з першого авто забрали до лікарні.

Третя автопригода трапилася на автодорозі Львів-Краковець, біля села Перше Наконечне. 46-річний водій автомобіля Ford здійснив наїзд на перешкоду. Чоловіка госпіталізували до Яворівської районної лікарні, а пасажири відмовилися їхати до медзакладу.

Четверта аварія і знову траса Львів-Шегині у селі Гостинцеве. ДТП сталася на смузі зустрічного руху між автомобілем Audi, якою керував іноземець та транспортним засобом Ford. Водія останньої госпіталізували. 
Винуватців та остаточні причини автопригод встановлять слідчі, однак, вже точно відомо, що трапилися вони не випадково, а через порушення водіями правил дорожнього руху. Водію, не забувай, що вдома чекають рідні, близькі та друзі!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ