Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ЧЄ-2021: на матчі у Львові очікують блисько 10 тис. вболівальників

У п’ятницю, 15 листопада, о 18.30 год на стадіоні ʺАрені Львівʺ розпочнеться матч відбірного турніру Євро-2021 (U-21) між молодіжними збірними України та Данії. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛОДА.

Цей матч стане першою грою ʺмолодіжкиʺ в місті Лева після шестирічної перерви. Тож справжня львівська підтримка є надзвичайно важливою для команди Руслана Ротаня.

Вхід на матч безкоштовний. Отримати квитки можна до 15 листопада у приміщенні Федерації футболу Львівської області з 10.00 до 18.00, або в день матчу в касах стадіону ʺАрена Львівʺ.

Наразі підопічні Руслана Ротаня зіграли три матчі. Стартували ʺсиньо-жовтіʺ з домашньої поразки від команди Фінляндії (0:2). У двох наступних іграх українці розгромили Мальту (4:0) та зазнали невдачі у грі проти збірної Румунії (0:3).

Поточне турнірне становище групи 8: 1. Данія – 9 очок (3 зіграні матчі); 2. Фінляндія – 4 (7); 3. Румунія – 6 (3): 4. Україна – 3 (3); 5. Північна Ірландія – 2 (4); 6. Мальта – 1 (3).

Зазначимо, 12 листопада в межах підготовки до гри проти данців молодіжна збірна України провела повноцінний тренувальний день у м. Львові. Вранці у команди Руслана Ротаня було теоретичне заняття, а в другій половині дня робота на стадіоні ʺУкраїнаʺ мала тактичний характер.

Після цієї гри синьо-жовті відправляться до Баку. Там 19 листопада підопічні Руслана Ротаня проведуть товариський матч зі збірною Азербайджану U-21.

На поєдинку відбірного турніру Євро-2021 (U-21) Україна — Данія, працюватиме бригада арбітрів зі Швейцарії на чолі із 36-річним Адрієном Жакоте. На лініях йому допомагатимуть Віталь Жобен та Раффаєль Зедер. Четвертий арбітр — Лука Пічоло.

Управління фізичної культури та спорту запрошує усіх на перегляд матчу.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо,  15 листопада о 18.30 на стадіоні ʺАрена Львівʺ відбудеться кваліфікаційний матч чемпіонату Європи 2021 між молодіжними збірними командами України та Данії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ