Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Депутату Городоцької міськради загрожує до 10 років ув’язнення

Прокурор Львівської області 14 квітня повідомив про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, депутату Городоцької міської ради Львівської області, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Унаслідок спільних дій правоохоронців останнього 13 квітня цього року затримано при одержанні неправомірної вигоди в сумі 4 000 доларів США.

За вказані кошти посадовець обіцяв приватному підприємцю посприяти у зміні цільового призначення земельної ділянки, яка була виділена для зведення житлового будинку учасникам АТО, та у подальшому передати її в користування під будівництво готельно-розважального комплексу із басейном.

Підозрюваному 14 квітня  судом обрано запобіжний захід у вигляді  тримання під вартою та визначено заставу у сумі 80 тис грн.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури Львівської області.

Довідка.

Відповідно до санкції ч. 3 ст. 368 КК України, підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади  до 3 років та з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ