Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

«Дешеві горіхи» обійшлись закарпатці у 80 тис. гривень

Жителька Закарпаття вирішила придбати через Інтернет 8 тон грецьких горіхів по 10 гривень за кілограм, коли їхня ринкова вартість сягає більше 30-ти гривень за кіло. Перерахувавши 80 тис. гривень, обіцяних горіхів вона так і не отримала. Повідомила прес-служба ГУ МВС України у Закарпатській області.

Із заявою до міліції звернулась 36-річна мешканка Іршавського району. Вона повідомила, що невідома особа виманила від неї 80 тис. гривень.

Як з'ясувалось, жінка вирішила підзаробити на продажі грецьких горіхів. На одному з інтернет-сайтів вона знайшла «продавця», який пропонував дешеві горіхи. Відтак, жінка спершу переказала 30 тис. гривень, а згодом ще 50 тис. гривень.

Продавець, отримавши гроші, зник та на зв'язок не виходить.

Цей факт внесено до Єдиного обліку, подія кваліфікована за ч.1 ст. 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення особи недобросовісного продавця, який виманив від жінки гроші.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ